Домашним родам – да! Прививкам – нет!

By vedavrat

Я подписал петицию против навязывания прививок:

ЩЕПЛЕННЯ: СВОБОДА ВИБОРУ (скасувати дискримінацію нещеплених дітей, припинити нав”язування тотальної вакцинації і переслідування її противників)

Петиція щодо скасування протиправної заборони на відвідання освітніх закладів дітьми, що не отримали профілактичних щеплень, неприпустимості нав’язування вакцинації, неприпустимості переслідування громадян за відстоювання своїх поглядів на вакцинопрофілактику чи за відмову від неї, неприпустимості прийняття нових актів про дискримінацію громадян, що не отримали профілактичних щеплень

Ми, громадяни України, вимагаємо від парламенту, уряду та Міністерства охорони здоров’я припинити спроби нав’язати українському народу тотальну вакцинацію в якості панацеї від інфекційних хвороб, а також засуджуємо і вимагаємо скасувати практику протиправної дискримінації людей, що не отримали профілактичних щеплень.

В Україні така дискримінація закріплена на законодавчому рівні статтею 15 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб”, якою дітей без обов’язкових профілактичних щеплень заборонено приймати до освітніх закладів.

Це пряме порушення конституційних прав на освіту і на захист від примусового медичного втручання.

Подібних обмежень не існує не лише в країнах ЄС, а навіть в Російській Федерації, де заборону на відвідування навчальних закладів нещепленими дітьми було скасовано ще 11 років тому під тиском громадськості й відповідальних медиків.

На жаль, у Верховній Раді не лише не прийнято законопроект № 2506 про скасування цієї заборони, але й продовжується політика, спрямована на посилення дискримінації людей, що не вважають усі профілактичні щеплення безпечними чи ефективними. Більше того, депутати та урядовці намагаються переслідувати людей за їхні переконання. Міністр охорони здоров’я Василь Князевич звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто має сміливість публічно критикувати поголовну непрофесійну вакцинацію в нашій країні.

Окрім цього, у Верховній Раді зареєстровано законопроект № 4778, згідно з яким батьків нещеплених дітей будуть притягати до відповідальності, якщо їхні діти захворіють. Водночас, якщо дитина захворіє чи навіть помре внаслідок вакцинації – нікого до відповідальності притягнено не буде.

Не менш небезпечний і розміщений на сайті МОЗ проект Закону „Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров’я”. Цим документом передбачено скасувати заборону на проведення медичних маніпуляцій, що можуть завдати шкоду здоров’ю, надати право чиновникам від медицини на власний розсуд позбавляти громадян конституційного права на особисту недоторканність.

Не існує переконливих доказів, що не щеплені люди хворіють більше, ніж щеплені, або що вони становлять якусь особливу загрозу для решти людей. Зате існують численні факти захворювань, каліцтв і смертей, у тому числі дітей, внаслідок вакцинації.

Саме тому в усій Європі дуже обережно підходять до вакцинації, а перед щепленням дитини роблять імунограму для виявлення ризиків, пов’язаних із уведенням тієї чи іншої вакцини. І навіть за таких умов мільйони людей повністю чи частково відмовляються від вакцинації. Наприклад, в Німеччині у жовтні 2009 року лише 13% мали намір отримати щеплення від свинячого грипу, у Франції – 17%. Подібна ситуація і з вакцинацією від інших хвороб. При цьому люди, які не отримали рекомендованих щеплень, вільно працюють і навчаються, і ніхто не переслідує лікарів чи журналістів, котрі мають відмінну від фармацевтичного лобі точку зору на вакцинопрофілактику.

Україна – європейська демократична держава, й українці не менше решти європейців мають право на свободу й повноту інформації, а також право на освіту, реалізація якого не може залежати від уявлень чи зацікавлень чиновників від медицини.

Ми вимагаємо від Верховної Ради, уряду і Міністерства охорони здоров’я:
1. Забезпечити виключно ДОБРОВІЛЬНИЙ характер вакцинації від будь-яких хвороб, ретельне обстеження людей перед вакцинацією для виявлення протипоказань, повне інформування населення як про переваги, так і про недоліки вакцинації.
2. Прийняти законопроект №2506, який скасовує дискримінаційну норму Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»: („дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється”).
3. Коректно вести медичну статистику. Зокрема, МОЗ має повідомляти, скільки з людей, що захворіли тією чи іншою хворобою, були щеплені від неї, а також вести реальну статистику поствакцинальних ускладнень.
4. Ретельно розслідувати будь-які випадки примусових щеплень. Якщо ж вакцинація призвела до погіршення здоров’я чи смерті пацієнта, то винні повинні бути покарані.
5. Припинити переслідувати людей за їхні переконання чи за відмову від щеплень. Міністр охорони здоров’я В. Князевич повинен відкликати своє ганебне звернення до Генпрокуратури, а автори репресивного законопроекту № 4778 – відкликати цей законопроект.

http://www.petition.org.ua/?action=view&id=242575

Может и вы подпишите…

Print Friendly, PDF & Email